Camping Bor Krk

Camping Bor is situated on the island of Krk.

Picture Gallery of Camping Bor Krk

Here is Camping Bor Krk located

GPS Koordinaten:
N 45°01’350
E 14°33’710

General information about Camping Bor Krk

Autocamp BOR smješten je na zapadnom djelu Grada Krka, na brežuljku visine 45 metara sa kojeg se pruža pogled na grad i Krčki zaljev, nedaleko od centra, a opet dovoljno udaljen od gradske buke, niti 10 minuta od mora 650 metara udaljen od gradske plaže koja je označena plavom zastavom..

Okružen starim suhozidima, maslinama i borovom šumicom, prožet mirisima eteričnog bilja i prekrasnom i čistom prirodom, ovaj ambient predstavlja idealnu destinaciju za sve one koji žele godišnji odmor provesti u opuštenoj otočnoj atmosferi. U sjeni borove šume i starih maslinika pruža se beskrajna mogućnost vraćanja i uživanja u netaknutoj prirodi.

Kamp je otvoren 1985. godine i od tada do danas, prateći najnovije turističke trendove, svake godine iznova otvara vrata uvijek dobrodošlim posjetiteljima. Unutar kampa gostima na raspolaganju stoje sjenovita ili manje sjenovita mjesta za kampiranje sa priključkom na električnu mrežu, trgovina sa prehrambenim proizvodima, moderno uređeni i opremljeni sanitarni prostori, strojevi za pranje rublja, a ne smijemo zaboraviti niti restoran gdje se gostima nude brojni otočki specijaliteti pripremljeni posebnom brižljivošću. Od 2004 godine otvoren je i vinski podrum kapaciteta 20 000 boca vina godišnje gdje se proizvode bijela, rose i crvena vina tipičnih mediteranskih mirisnih nota. Moguće je degustirati odlična maslinova ulja koja redovito na raznim smotrama diljem Hrvatske osvajaju medalje za kvalitetu. Ponosni smo vlasnici zlatne medalje za Liker od maslina koji trenutno predstavlja pravi hit. 2009. godine rad campinga nagrađen je prvim mjestom u kategoriji SIMPATIJA I EKOLOGIJA od strane časopisa “Il Campeggio Italiano”.

What is your opinion about Camping Bor Krk

General Experiences Camping Bor Krk

  • No information added yet. Be the first to enter your experiences.

Positive Experiences Camping Bor Krk

  • No information added yet. Be the first to enter your experiences.

Negative Experiences Camping Bor Krk

  • No information added yet. Be the first to enter your experiences.

What are your personal tips for Camping Bor Krk

  • No information added yet. Be the first to enter your experiences.

Address of Camping Bor Krk

Autokamp BOR
Crikvenička 10
51 500 Krk
Croatia
e-mail:[email protected]
Tel.:00385 (0)51/221-581
Fax:00385 (0)51/222-429
www.camp-bor.hr

Discussions about Camping Bor Krk in the forum

Do you have some questions about Camping Bor Krk? Have a look in the Croatia Forum or place your question about Camping Bor Krk into the forum.

RSS feed konnte von http://www.istrien.info/forum/rss/rss4forum.php?lang=en&keyword=camping&searchby=posttext nicht geladen werden!

Links for Camping Bor Krk

This article needs your support to be finished. If you know more about Camping Bor Krk please add your knowledge to this article. On this page you can find more information of how you can contribute to this wiki.

Comments

So empty here ... leave a comment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sidebar